Colegiul National Mihai Eminescu Suceava
Bine ati venit pe forumul Colegiului National Mihai Eminescu Suceava ! made by Ace !!!
Lista Forumurilor Pe Tematici
Colegiul National Mihai Eminescu Suceava | Reguli | Inregistrare | Login

POZE COLEGIUL NATIONAL MIHAI EMINESCU SUCEAVA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
crazy_hell_angel
Femeie
25 ani
Gorj
cauta Barbat
25 - 53 ani
Colegiul National Mihai Eminescu Suceava / Discutii generale / Loc de dat cu capul  
Autor
Mesaj Pagini: 1
the1
Novice

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 38
Acest subiect este pentru a va spune toate cele care va deranjeaza.. ieri azi.. pentru totdeauna

***o sa incep eu.. cu ce ma deranjeaza pe acest forum.. un anume personaj.. observ ca e curajos in fata monitorului.. care probabil ca vrea sa para filozof.. hax0r.. sa zicem multilateral |ne|dezvoltat.. acest ang3nt_smoke.. o inteligenta sclipitoare.. care.. in fiecare post al sau trebuie sa aiba o replica de bagare in seama.. ag3nt_smoke.. lasa-neeee lasa-neee cu glume de doi.. bani?(vechi) sincer.. esti varzaaa du`te si ghiceste`ti in palma(ca sa parafrazez un pasaj dintr`o melodie a unui prieten.. cine stie stie ) lasa`ne.. ne plictisesti

****ang3nt_smoke sper sa nu fii atat de sux0r incat sa stergi postul ))


_______________________________________
astept clipa`n care o sa va cultivati cultura

pus acum 18 ani
   
ag3nt_smoke
Administrator

Din: Suceava
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 542
In primul rand, the1, tin sa te felicit pentru reluarea activitatii pe acest forum. Se vede ca e atractiv, odata ce ai renuntat la plecare, in favoarea noastra.
Chiar ma gandeam la ce topicuri ar mai trebui puse pe acest forum, dar ai venit tu, la momentul potrivit, cu o idee geniala. O singura chestie nu-mi place.. Daca as fi in locul tau, i-as da un titlu mai sugestiv.. Ai putea incerca ceva de genul "Antireclama", "Pareri destructive", sau, de ce nu, "Jos ag3nt_smoke!!!" . "Loc de dat cu capul" nu se potriveste deloc.. Daca ai monitor scump, nu-ti pare rau?
Multumesc pentru complimente, oricum, cu toate ca ai folosit unele cuvinte care, pesemne fac parte din vocabularul propriu. Ma mira totusi faptul ca in "romanul" tau sunt un personaj atat de important, incat sa-mi dedici un topic. Ma simt flatat. Doar ca ai tinut numaidecat sa joc un rol negativ.
Inca o chestie care ma surprinde.. Se pare ca abilitatile tale de conducator te-au facut lider.. vorbesti la plural, "lasa-ne".. Ar trebui sa te felicit pentru asta. Ba mai mult, as putea sugera sa fii pus in locul meu, ca administrator.. Ca doar "cine stie stie", nu? Daca ai si sustinatori, nu va fi greu.. As fi interesat sa vad cum ai face fatza tipilor ca tine, care te considera prea prost pentru postul pe care-l ai, si se crede mai breaz, incercand sa te dea jos cu niste complimente de prost gust.

Si dac-ar fi sa vorbim lucrurile deschis, te-as ruga sa termini cu "complimentele" si sa faci propuneri mai directe. Daca imi urmaresti "statutul", nu cred ca va fi nevoie sa te chinui atat.. Cu stofa ta, daca vorbesti cu cine trebuie, se rezolva, ba mai mult, ma inlaturi si pe mine. Si cum ai darul de a-i atrage pe ceilalti de partea ta, veti constata ca e nevoie mai mult de tine decat de mine, si, bineinteles, eu nu voi avea nimic impotriva.. Inca putin curaj iti mai trebuie... si incredere in tine.. si maturitate.. si diplomatie etc.

Nu voi sterge postul tau, cred ca isi joaca bine rolul.. Cred ca va avea cine posta.. Mai ales ca tu ai revenit in activitate. Chestiile care ma deranjeaza?? Umm.. pai.. cred ca ar trebui sa facem mai multa reclama cabinetului de consiliere.. Psihologul sta si se odihneste acolo, pe cand elevii au mare nevoie de el.. Daca esti pe etaj, te-as sfatui sa verifici programul.

Mai vb dupa!


_______________________________________
Prostii mor, dar prostia ramane...

pus acum 18 ani
   
unomdecareainevoie
Novice

Din: Jupiter
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 59
the 1, metoda ta de "a pune la punct" pe cineva NU E BUNA !  Iti spun asta din experienta. De multe ori am procedat si eu asa. Si tot tu iesi rau. Ba din potriva, cel pe care vrei sa il contrezi castiga imagine in felul acesta. E dureros de enervant (ma refer la efectele metodei) dar e adevarat. Daca reusesti de 3 ori sa-l contrazici cu argumente pe cel vizat, sigur te va recunoaste mai bun si iti va pretui pe viitor vorbele. Desigur sunt si exceptii. Dar la acestia nu ai ce le face. Cine te uraste "din tot sufletul", chiar daca vei avea de 1000 de ori dreptate pe zi, te va ura din ce in ce mai mult, pentru ca respectiva persoana sufera de exces de personalitate. E o tulburare psihica. Si nu cred ca e cazul de asa ceva la ag3nt_smoke. Asa ca ... singura metoda ramane sa dai idei si solutii mai bune.

_______________________________________
Bau-Bau

pus acum 18 ani
   
ace88
Administrator

Din: Suceava
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 311
wa copii...nu va certati ! batetiva ! :P

_______________________________________
Ace va da clasa la toti !!!

pus acum 18 ani
   
TAZZ
Novice

Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 3
A spus cineva de bataie ?!!  Va rezolva Diavolul Tazzmanian !! Cand e vorba de vreun macel ceva, apelati la mine.

loc dat capul spus cineva bataie ?!!  rezolva diavolul tazzmanian cand vorba vreun macel ceva,

13.6KB


pus acum 18 ani
   
ace88
Administrator

Din: Suceava
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 311

nu stiu...dar la tv.. Diavolul Tazz... cam ia bataie..face multa galagie...
dar bataie... nop ! tot iti rupe capul..  lool


_______________________________________
Ace va da clasa la toti !!!

pus acum 18 ani
   
postasul
Novice

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 26
stitzi cum se spune... bataia e rupte din rai dar si ce e bun strica.cine ofera astfel de servicii astfel de deschios are o mare incredere in sine si in capacitatile sale fizice.....dar eu prefer sa imi folosesc alt muschi..daca ma intelegetizi
hmmmm... ce ma deranjeaza?
prostii care se dau mari si tari si nu recunosc ce valoare au defapt.in loc sa stea in patratzica lor se duc prin strainatate si ne fac de cacao...
cum a facut adi copilul minne... sa dus nush p unde si la dat la stirir de prost ce era..


pus acum 18 ani
   
postasul
Novice

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 26
am patzt o faza nashpa.....
cel mai bine e knd  ai o relatie faina cu cineva si se baga in seama un prieten fff bun de-al peroanei respective in seama cu ceva de genul "nu ilo meriti"sau "esti uno neispravita" si multe altele
de ce nu isi pot vedea oamenii de treaba lor?


pus acum 18 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la